Ακουστικά βαρηκοΐας

Μιλήστε με τους ειδικούς

Γενικές πληροφορίες

Εξοπλισμένο με όλα τα πλεονεκτήματα της νέας πλατφόρμας Signia Nx, το Pure ™ 312 Nx διατηρεί τη φωνή του ατόμου που το φοράει καθώς και το υπόλοιπο περιβάλλον ήχου σε τέλεια ισορροπία. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρει τον πιο φυσικό ήχο και την υψηλότερη απόδοση ακοής σε ένα μικρό, κομψό περίβλημα.

Ο μοναδικός σχεδιασμός κεραίας ακροδεκτών λέιζερ προσφέρει το μικρότερο δυνατό μέγεθος για άμεση ροή μέσω Bluetooth και τηλεχειριστήριο μέσω της εφαρμογής myControl χωρίς να υπάρχει συμβιβασμός στην υψηλότερη απόδοση ακοής.

Επιπλέον, το TeleCare 3.0 επιτρέπει στους πελάτες σας να απολαμβάνουν πλήρη ζωντανή υποστήριξη από απόσταση, και γρήγορες, ομαλές δοκιμές.

Siemens Pure 312NX Primax
Siemens Intuis 3 S BTE icon
android

Σύνδεση Bluetooth

Άμεση σύνδεση με smartphones για τηλεφωνήματα / streaming ήχου και StreamLine TV για streaming TV μαζί με προηγμένες επιλογές τηλεχειριστηρίου μέσω της εφαρμογής myControl.

Επιλογή τηλεχειρισμού

Το βοήθημα ακρόασης μπορεί να ελεγχθεί διακριτικά μέσω της εφαρμογής myControl.

OVP (OVP)

Η OVP παρέχει την πιο φυσική δική της φωνή με ασυμβίβαστη ακουστικότητα για μια φυσική συνολική εμπειρία, επεξεργάζοντας τη φωνή του ατόμου που το φοράει άμεσα και εντελώς ανεξάρτητα από όλες τις άλλες φωνές και ήχους.

Ultra HD e2e

Το Ultra HD e2e είναι ο συνεχής σύνδεσμος από αυτί σε αυτί με πλήρη ακουστική και ηχητική επεξεργασία και ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των ακουστικών που επιτρέπουν την ασυναγώνιστη απόδοση με OVP (Επεξεργασία Φωνής) και «καλύτερη από την κανονική ακοή» *.

Κατευθυνόμενα μικρόφωνα

Βελτιώνουν την κατανόηση του ήχου στο θόρυβο εστιάζοντας στο πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά σας.

TwinPhone

Το τηλεφωνικό σήμα μεταδίδεται σαφώς από το ένα βοήθημα ακοής στο άλλο.

Ιδιοτήτων IP68

Ανθεκτικές στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη σκόνη και τη βρωμιά για μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Χώρος μπαταρίας

Τρείς τρόποι άμεσης επικοινωνίας

Για να λύσετε όλες σας τις απορίες για τα ακουστικά βαρηκοΐας διαθέτουμε τους τρις παρακάτω άμεσους και δωρεάν τρόπους