Ακουστικά βαρηκοΐας

Μιλήστε με τους ειδικούς

Γενικές πληροφορίες

Με τη νέα οικογένεια Intuis 3 της Signia, μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας την ευκολία των άνετων, διακριτικών επιλογών χειρισμού και της TeleCare. Για πρώτη φορά, αυτή η νέα γενιά ακουστικών βοηθημάτων Intuis – από BTE έως ITE έως Click ITEs – είναι τηλεχειριζόμενη μέσω του touchControl App και του miniPocket και ακόμα και του TeleCare.

Όλα τα μοντέλα BTE, Click ITE και ITE στην πρότυπη τεχνολογία Intuis 3 της Signia παρέχουν αποδεδειγμένη τεχνολογία με MPO 6 καναλιών για προηγμένες επιλογές τοποθέτησης και για περισσότερες μεμονωμένες ρυθμίσεις. Το μοντέλο P έρχεται σε ένα νέο εργονομικό σχεδιασμό για εξαιρετική άνεση. Τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με αυτόματα κατευθυντικά μικρόφωνα που παρέχουν ακριβέστερη εμπειρία ακοής.

Siemens Intuis 3 P BTE
Siemens Intuis 3 S BTE icon
android

Κατευθυντικά μικρόφωνα

Βελτιώνουν την κατανόηση της ομιλίας σε περιβάλλον θορύβου επικεντρώνοντας στο άτομο που βρίσκεται μπροστά σας.

Στερεό και αξιόπιστο περίβλημα

Προστατευμένο και δοκιμασμένο σε περιβάλλοντα με τις μεγαλύτερες δυσκολίες, τα περιβλήματα του Prompt BTEs είναι ανθεκτικά στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη σκόνη και τη βρωμιά.

Άμεση είσοδος ήχου

Τα μοντέλα BTE που έρχονται σε επαφή με το μοντέλο έρχονται με ένα συνηθισμένο χώρο μπαταρίας που μπορεί να αντικατασταθεί με ένα με άμεση σύνδεση εισόδου ήχου.

Έλεγχοι διπλού χειρισμού

Ενσωματωμένο πλήκτρο και διακόπτης για χειροκίνητο έλεγχο, συμπεριλαμβανομένου προγραμματιζόμενου κλειδώματος πλήκτρων για την αποτροπή ακούσιας αλλαγής προγράμματος ή όγκου.

Θύρα μπαταρίας

Με λειτουργία on / off

Εξαντλημένο μανίκι

Εξασφαλίζει αερισμό στο αυτί και βελτιώνει την άνεση και την ακρόαση.

Τρείς τρόποι άμεσης επικοινωνίας

Για να λύσετε όλες σας τις απορίες για τα ακουστικά βαρηκοΐας διαθέτουμε τους τρις παρακάτω άμεσους και δωρεάν τρόπους